Főoldal - Termékek - Szerszám

 

 

 

 

 

 

 

 

Forgalmazott gyártmányok:

BAHCO, NORMA

 

BAHCO

A svéd BAHCO cég múltja 1862-ig nyúlik vissza, amikor a legjobb minőségi svéd acél felhasználásával fűrészlapok és kézi szerszámok gyártására kisebb műhelyek jöttek létre. Céljuk a jó minőség, a minőség hosszú távon való megtartása volt, és a kézi munka segítése praktikus megoldásokkal. Svéd találmány például az állítható csavarkulcs is, amely azóta az egész világon elterjedt.
Az évek során egyre több gyártó felvásárlásával és egyesítésével a BAHCO cég folyamatosan növekedett, majd 1916-tól hivatalosan is a BAHCO nevet használja.

Üzletünkben a BAHCO termékei közül elsősorban a csapágyszereléshez használt seeger fogók és csapágylehúzók találhatók meg, de a többi BAHCO szerszám beszerzését is vállaljuk rövid határidőre, az ellátó raktárkészletének függvényében.

Az alábbi katalógus a BAHCO akciós termékeit és bruttó eladási árukat tartalmazza. A katalógusban nem található termékekről kérjen árajánlatot.

 

Magyarnyelvű BAHCO katalógus és árlista (pdf) letöltés

 

BAHCO 2800

Seeger gyűrű fogó furatba való rögzítőgyűrűhöz.

BAHCO 2900

Seeger gyűrű fogó tengelyre való rögzítőgyűrűhöz.

BAHCO 4543-20
BAHCO 4543-30

Háromkarú csapágylehúzók.

BAHCO 4543-2
BAHCO 4543-3

Kétkarú csapágylehúzók.

 

 

 

 

 

 

NORMA

A NORMA cég egyes bilincsek és NORMETTA szalagok szerelésének megkönnyítésére speciális célszerszámokat ajánl.

SW 7 flexibilis csavarhúzó
7 mm laptávolságú csavarfejekhez
SW 6/7 flexibilis csavarhúzó
6 és 7 mm laptávolságú csavarfejekhez

Ár a TORRO bilincs árlistán...

Kézi COBRA-fogó
Speciális kéziszerszám. Lehetővé teszi a károsodás mentes szét- és összeszerelést, mert pontosan illeszkedik a bilincs megfogási pontjaihoz és a rugó nyitva tartja a fogót, a kényelmes és gyors munkavégzés érdekében.

Ár a COBRA bilincs árlistán...

Feszítő és vágó szerszám
Kiváló minőségű feszítő és vágó szerszám, professzionális felhasználásra. Könnyen kezelhető, akár 10.000 N (1.000 Kp) feszítő erőnek is ellenáll. A NORMAFIX NORMETTA szalag NB-D zárójához ajánljuk.

Ár a NORMETTA szalag árlistán...