BEDE logó webáruház

 

Forgalmazott ragasztó márkák

Oldalon belüli menü:

LOCTITE ▼  VERSACHEM ▼

 

 

 

Loctite

LOCTITE ragasztó, menetrögzítő

A LOCTITE története 1953-ban kezdődött a Trinity College Hartford (Connecticut, USA) laboratóriumának alagsorában. Dr. Vernon Krieble kémia professzor kifejlesztette azt az eljárást, amivel oxigénhiányossá tette a ragasztó gyantát, ezzel létrehozta az anaerob tömítőanyagot.

A LOCTITE első hivatalos állami megjelenése 1956. július 26-án volt a University Club-ban, New York-ban. A laza csavarok és anyák réges-régi problémájának megszüntetése a gépekben és készülékekben - amit a vevők korábban megoldhatatlannak fogadtak el - vezetett hihetetlen terjedéséhez.

Az 1960-as években kidolgozták a Cianoakrilátot (más néven szuper ragasztó vagy CA) Loctite R márkanév alatt. Ez olyan ipari ragasztót jelent, amivel gyorsan, szobahőmérsékleten megy végbe a rögzítés.

1997-ben a Henkel cég megszerezte a LOCTITE-t, és megtartotta a nevét, mert tisztában volt vele, hogy egy erős márka. A LOCTITE sikerének titka az egész világot átfogó kutatómunkában, fejlesztésben, a mérnöki munkában és az intenzív információcserében rejlik.

Jelenleg termékeinek a világ több mint 80 országában való értékesítésével a LOCTITE elfogadottan egyike a ragasztóanyagok, tömítőanyagok és egyéb speciális vegyszerek fejlesztésében és gyártásában vezető márkáknak a világon.

A LOCTITE kutatási és fejlesztési tevékenysége világszerte négy központban zajlik:

Ezek a központok adják a széles körű szolgáltatások magját, a műszaki szakértelmet és tesztelési képességeket, lehetőségeket, amelyek egyedülállóak az iparágban. Ezen túlmenően a műszaki szolgáltató központok világszerte, 30 stratégiai helyen, gyakorlatilag minden gyártási területen megoldják a felhasználók technikai támogatását. A LOCTITE termelési létesítmények az ISO 9002. minőségirányítási rendszer által már korábban elismert vállalatok.

LOCTITE csavarrögzítők:

TechnológiaTermékszámTermékleírás
Kis szilárdságú (Oldható)221Kis szilárdságú menetrögzítõ, kis viszkozitás, kis menetméret
Kis szilárdságú (Oldható)222Kis szilárdságú menetrögzítő
Közepes szilárdságú (Oldható)243 Közepes szilárdságú, olajtűrő menetrögzítő
Közepes szilárdságú (Oldható) 262 Közepes/nagy szilárdságú (M36-ig) menetrögzítő
Nagy szilárdságú 270 Nagy szilárdságú menetrögzítő, minden fémhez
Nagy szilárdságú 2701 Nagy szilárdságú menetrögzítő, elsősorban krómozott felületekhez
Nagy szilárdságú 272 Hőálló (200°C-ig), nagy szilárdságú menetrögzítő
Nagy szilárdságú 277 Nagy szilárdságú menetrögzítő, nagy viszkozitás, nagy menetméret
Utólag alkalmazandó, kapilláraktív típus 290 Közepes szilárdságú, kapilláris hatás révén a menetbe bekúszó
versachem logo

VERSACHEM javító készletek

A VersaChem a világon jól ismert és elismert márka, legalább 70 éves múltra tekint vissza az autóipar kiszolgálójaként, vegyipari termékek gyártásával. 1997-ben a DevCon céggel és márkával egyesülve létrehozták az ITW-t, az Illinois Tool Works Incorporated vállalatot, az Egyesült Államok déli részén, a floridai Riviera Beach-en.

2000-ben két újabb akvizíció folytán a Syon és a Qualco csatlakozott a csoporthoz, amely így tovább bővítette jelenlétét a ragasztók és tömítőanyagok gyártásában és kereskedelmében.

Az ITW összes terméke kiváló minőségű és elérhető árú, jól használható, takarékos kiszerelésben kerül forgalomba. A VersaChem elsősorban nagy szilárdságú ragasztók, epoxik , tömítőanyagok, tömítő vegyületek, megmunkálható fém javító anyagok, epoxi gittek, kenőanyagok, csavarrögzítő, kipufugó javító termékek gyártója és forgalmazója.

VersaChem ajánlatunk:

A feltüntetett bruttó ár = nettó ár + 27 % ÁFA.
Frissítve: 2012. július 10.

Epoxy készlet alumíniumhoz és rozsdamentes acélhoz
VersaChem 90220
Alumínium és rozsdaálló acél alkatrészek tartós és rendkívül szilárd kötésű javítására. Kőfelverődések (2,5 cm átmérőig), repedések (8 cm hosszig) megszüntetésére.
Kiszerelés: 50 g
Bruttó ár: 2.728.- Ft

Kipufogó javító és összeillesztő paszta
VersaChem 00160
Egy speciálisan kifejlesztett javító paszta, amely ellenáll a korróziós kipufogó gázoknak és a magas hőmérsékletnek. Tökéletes a rozsdásodás által keletkezett hasadékok, repedések és meglazult tömítések javítására.
Kiszerelés: 142 g
Bruttó ár: 1.052.- Ft

Réz paszta
VersaChem 13109
Első osztályú réztartalmú kenőanyag csavarkötések kezelésére. Rendkívül hőálló, 1093 °C-ig. Megelőzi a korrózió okozta beégéseket és berágódásokat, megkönnyíti a hosszabb idő után végzett ki- és beszereléseket.
Kiszerelés: 28 g
Bruttó ár: 960.- Ft

Epoxy tank és hűtőjavító
VersaChem 16709
Különleges acél tartalmú anyag, a gázolaj vagy benzin jelenlétében is tökéletesen használható. Nincs szükség a hegesztésre és a tartály eltávolítására. Száradás után olyan erős mint az acél.
Kiszerelés: 28,4 g
Bruttó ár: 869.- Ft

Szilikon felülettömítő, fekete 315 °C-ig
VersaChem 27309
Tömíti a szélvédőt, a fényszórót, a gumicsövek összeillesztéseit, szigeteli a kábeleket. Azonnali tartós, szivárgásmentes tömítést biztosít.
Kiszerelés: 85 g
Bruttó ár: 1.128.- Ft

Hőálló szilikon felülettömítő, piros 343 °C-ig
VersaChem 65309
Többcélú, szilikon alapú tömítő gyanta, mely a hagyományos parafa-, gumi- és szilikon tömítést helyettesíti, kifejezetten a magas hőfokon üzemelő gépjármű motorokhoz kifejlesztve.
Kiszerelés: 85 g
Bruttó ár: 1.234.- Ft

Magas szilárdságú csavarrögzítő
VersaChem 27569
A csavar összeköttetéseknek rezgés, rázkódás, mozgás következtében keletkezett meglazulását gátló folyékony készítmény. Egyetlen csepp lezárja és tömíti a kopott összeköttetést.
Kiszerelés: 6 ml
Bruttó ár: 1.356.- Ft

Gyúrható epoxy rúd fémre
VersaChem 44029
Kétkomponensű, törött vagy sérült acél, vas, alumínium, sárgaréz, fa, üveg és egyes műanyag alkatrészek nagyszilárdságú javításához. A javított felület fémhez hasonló módon mechanikusan megmunkálható.
Kiszerelés: 2 x 57 g
Bruttó ár: 1.372.- Ft

Epoxy fémragasztó
VersaChem 47709
Speciális kétkomponensű, fémes micro szemcséket tartalmazó ragasztó.
Alkalmas acél, vas, alumínium, réz, ón összeragasztására, sérült fém alkatrészek javítására. Fekete szilárd, ütésálló kötést hoz létre, amely ellenáll a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek.
Kiszerelés: 25 ml
Bruttó ár: 1.433.- Ft

Visszapillantó tükör ragasztó készlet
VersaChem 11109
Kétkomponensű, nagyon erős és gyorsan szárad. Használható fém, üveg, kerámia, ékszer ragasztásához is.
Kiszerelés: 2 x 0,3 ml
Bruttó ár: 914.- Ft

 

Ragasztók a webáruházunkban:

belépés a webáruházba