BEDE logó webáruház

 

Szerszámok

Forgalmazott márkák, oldalon belüli menü:

BAHCO ▼  NORMA ▼

 

Bahco logóBAHCO

A svéd BAHCO cég múltja 1862-ig nyúlik vissza, amikor a legjobb minőségi svéd acél felhasználásával fűrészlapok és kézi szerszámok gyártására kisebb műhelyek jöttek létre. Céljuk a jó minőség, a minőség hosszú távon való megtartása volt, és a kézi munka segítése praktikus megoldásokkal. Svéd találmány például az állítható csavarkulcs is, amely azóta az egész világon elterjedt.
Az évek során egyre több gyártó felvásárlásával és egyesítésével a BAHCO cég folyamatosan növekedett, majd 1916-tól hivatalosan is a BAHCO nevet használja.

Üzletünkben a BAHCO termékei közül elsősorban a csapágyszereléshez használt seeger fogók és csapágylehúzók találhatók meg, de a többi BAHCO szerszám beszerzését is vállaljuk rövid határidőre, az ellátó raktárkészletének függvényében.

Az alábbi katalógus a BAHCO termékeit és bruttó eladási árukat tartalmazza. A katalógusban nem található termékekről kérjen árajánlatot.

 

Magyarnyelvű BAHCO katalógus és árlista (.pdf) 📄 ▶

Rendelés, árajánlat kérés ▶

 

 

BAHCO 2800
Seeger gyűrű fogó furatba való rögzítőgyűrűhöz.
BAHCO 2900
Seeger gyűrű fogó tengelyre való rögzítőgyűrűhöz.
BAHCO 4543-20
BAHCO 4543-30

Háromkarú csapágylehúzók.
BAHCO 4543-2
BAHCO 4543-3

Kétkarú csapágylehúzók.

 

NORMA

A NORMA cég egyes bilincsek és NORMETTA szalagok szerelésének megkönnyítésére speciális célszerszámokat ajánl.

SW 7 flexibilis csavarhúzó
7 mm laptávolságú csavarfejekhez
SW 6/7 flexibilis csavarhúzó
6 és 7 mm laptávolságú csavarfejekhez
 
Ár a TORRO bilincs árlistán ▶ 
Kézi COBRA-fogó
Speciális kéziszerszám. Lehetővé teszi a károsodás mentes szét- és összeszerelést, mert pontosan illeszkedik a bilincs megfogási pontjaihoz és a rugó nyitva tartja a fogót, a kényelmes és gyors munkavégzés érdekében.

Ár a COBRA bilincs árlistán ▶ 
Feszítő és vágó szerszám
Kiváló minőségű feszítő és vágó szerszám, professzionális felhasználásra. Könnyen kezelhető, akár 10.000 N (1.000 Kp) feszítő erőnek is ellenáll. A NORMAFIX NORMETTA szalag NB-D zárójához ajánljuk.

Ár a NORMETTA szalag árlistán ▶